Zabava i druženje sa PIK šunkama za Beograđane

0

Beograđani su ovog vikenda u TC Mercator imali priliku da uživaju u degustaciji ukusnih sendviča pripremljenih od PIK šunki koje su poznate po vrhunskom kvalitetu, kao i da se zabave uz interesantan program koji je za njih upriličen.

Svim posetiocima omogućeno je da se upoznaju sa benefitima PIK šunke koje imaju svega 2% masti, sadrže samo prirodne sastojke, bez veštačkih boja, glutena, pojačivača ukusa ili soje, ali i da se na licu mesta uvere koliko su PIK šunke ukusne.

Maja Nikolić, voditeljka i proslavljeno TV lice koja je ujedno i majka troje dece, ovom prilikom prisutne je savetovala na koji način se može uživati u hrani bez griže savesti: “Dijetalne namirnice kao što su PIK šunke mogu se konzumirati kao lagan doručak, međuobrok ili večera”, rekla je Maja Nikolić i dodala: “zdrav način ishrane i izbor namirnica vrhunskog kvaliteta je nešto čemu kao roditelj posvećujem posebnu pažnju, a PIK šunke pored visokog proteinskog sastava bogate su vitaminima, mineralima, esencijalnim aminokiselinama i samim tim predstavljaju pravi izbor za sve one koji vode računa o ishrani i zdravlju svoje porodice”.

PIK šunke i Maja Nikolic

PIK šunke

Pored degustiranja proizvoda, prisutni su imali priliku da oprobaju sreću i u interesantnoj igri koja je najuspešnijima donela PIK nagrade, a najmlađi gosti su uz pomoć sendvič majstora sami učestvovali u pripremi svog omiljenog sendviča. Nežan ukus, sočnost, mali procenat masti i vrhunski kvalitet povod su da od sada PIK Zlatnu šunku i PIK šunku u omotu kombinujete sa različitim namirnicama. Pustite mašti na volju i uživajte uz PIK šunke, idealne šunke koje možeta zamisliti. I jesti!

Podelite:

Ostavite odgovor