Svečano otvaranje završne izložbe Nelt edukativnog programa

0

Završna izložba NELT jednogodišnjeg edukativnog programa pod nazivom „Interdisciplinarna saradnja kao potencijal razvoja mladih profesionalaca na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija“ biće svečano otvorena u utorak 27. oktobra u 19.00 časova u Galeriji 12 HUB (G12 HUB) u Karađorđevoj 59.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi učesnika programa nastali tokom mentorskih radionica, a na otvaranju izložbe će biti uručene i diplome studentima šest beogradskih fakulteta koji su pohađali program. Saradnja kompanije NELT i G12 HUB će se nastaviti u 2016. godini u okviru novog ciklusa programa.

U proteklih godinu dana, 30 studenata sa Fakulteta primenjenih umetnosti, Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta dramskih umetnosti, Fakulteta likovnih umetnosti, Fakulteta za medije i komunikaciju i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu su imali priliku da pohađaju 19 predavanja i stručnih mentorskih radionica otvorenih za javnost i pripreme se za profesionalnu karijeru nakon završenih studija. Pored radionica i predavanja, program je obuhvatao organizovane stručne posete institucijama i kompanijama.

Nelt edukacija

Nelt edukacija

Galerija 12 HUB je centar za umetnost i tehnologiju posvećen promociji i razvoju intermedijske umetnosti i performansa. Kroz intenzivan program razmene znanja G12 HUB nastoji da doprinese unapređenju produkcije mlađe generacije umetnika i istraživača. Struktura programa Galerije kombinuje izložbe, performanse, live stream događaje, digitalne susrete, dijaloge, debate, prezentacije i radionice sa ciljem da promoviše međusektorski i interdisciplinarni pristup umetničkoj produkciji i interpretaciji.

Nelt pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike, i marketinga. Partneri Nelta su velike međunarodne i domaće kompanije sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja, kao što su: Procter&Gamble, Mondelez, Mars, Dr. Oetker, Philip Morris, Reckitt Benckiser, i dr. Nelt edukativni program je jedna u nizu aktivnosti kojom kompanija, u okviru implementacije strategije društveno odgovornog poslovanja, nastoji da unapredi veštine i znanja studenata visokog obrazovanja i upozna ih sa principima profesionalnog rada. Izložba će biti otvorena do 5. novembra ove godine.

Podelite:

Ostavite odgovor