Jack Daniel’s proslavio 165. rođendan velikom žurkom u klubovima Savamale

0

Najpoznatija beogradska clubbing četvrt, Savamala, okupila je u samo jednoj večeri urbane ljubitelje noćnog života, hipstere, koktel majstore, vrhunske di-džejeve i iskusne poznavaoce viskija kako bi zajedno u čak pet klubova proslavili 165. godina od rođenja Džeka Denijela, osnivača jednog od najpoznatijih brendova viskija na svetu Jack Daniel’s.

Mnogobrojni ljubitelji Jack Daniel’s-a imali su priliku da uživaju u autentičnoj zabavi u „Hladovini“, „Prohibiciji“, „Mladosti“, „Ludosti“ i „Tranzitu“, a pripadnici jačeg pola su pre žurke mogli da se srede u berbernici jedinstvenog koncepta „The Barbers“ na samom početku Savamale, odakle se reka gostiju slivala ka odabranim lokacijama. Pored dobrog provoda i različitih muzičkih pravaca u svakom od klubova, Jackovi gosti mogli su da čuju zanimljiva predavanja i saznaju sve o Jack Daniel’s porodici viskija i degustiraju kako proverene tako i nove ukuse Gentleman Jack, Single Barrel ili Jack Daniel’s Tenessee Honey.

Svaki od klubova koji su podržali proslavu Jackovog rođendana ponudio je posetiocima nešto posebno i u duhu Jack Daniel’s-a. Girl Panic DJ Crew, grupa od pet devojaka, umetnica za di-džej miksetom, bile su zadužene za odličan zvuk u klubu „Tranzit“, a barmeni su za sve goste pripremali specijalne koktele upravo na bazi Jack Daniel’s-a. U klubu „Mladost“ za di-džej pultom su nastupali provereni majstori clubbinga Marko Nastić i DJ Peppe, a služili su se Jack Daniel’s Tenessee Honey i kokteli na bazi ovog viskija.

Za poštovaoce nešto komercijalnijeg zvuka organizovana je žurka i u klubu „Ludost“, dok su ljubitelji Jacka koji su se zatekli u „Prohibiciji“ imali priliku da čuju predavanje stručnjaka o raznim vrstama viskija, načinu služenja kao i da probaju sve varijetete Jack Daniel’s-a. U klubu „Hladovina“ nastupao je popularni „Penthouse Band“ koji je već 10 godina tradicionalni pratilac svih Jackovih proslava. Jack Daniel’s je na ovaj način simbolično obeležio i završetak celomesečne proslave rođendana koji se osim u Beogradu slavio i u klubovima u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Smederevu.

Podelite:

Ostavite odgovor