Humanitarna torta od 1,5 tona u Delta City-ju

0

Uz prisustvo mnogobrojnih poznatih ličnosti, građana i novinara, danas je svečano presečena humanitarna torta, koja će biti postavljena tokom 26-og i 27-og novembra u tržnom centru Delta City.

Ovo je ujedno i najveća torta ikada napravljena u Srbiji, teška je 1,5 tona, a svaki posetilac koji dođe i proba ovu tortu može da ostavi humanitarni prilog koji će FAIRY na kraju duplirati.

Celokupan iznos će otići Domu Moša Pijada, Centru za zaštitu dece iz Beograda kao i Dečijem selu iz Sremske Kamenice. Poznata radijska voditeljka Gorica Nešović i jedan od najpoznatijih evropskih kuvara, Ljubomir Stanišić isekli su prvo parče najveće torte ikada napravljene kod nas.

Delta City humanitarna torta

Delta City humanitarna torta

„Sa velikom radošću Vas pozivam da probate našu tortu i podelite ovaj praznik sa nama. Dobrodošli ste da za svako parče torte koje poslužimo ostavite simboličnu donaciju, jer ova torta nije završetak našeg velikog koraka za pomoć deci.

Fairy će duplirati sredstva prikupljenih degustacijom najveće torte u Srbiji, kako bi obeležili slave u domovima za nezbrinutu decu“, istakla je Gorica Nešović „Danas je u svetu mnogo ugroženih grupa stanovništva, pogotovo mladih i dece kojima je potrebna pažnja ljudi poput nas, jer smo mi u mogućnosti da nešto promenimo.

Od velike je važnosti da svi mi ujedinimo svoja dela, kako bismo činili nešto značajno za njih“, istakao je poznati kuvar, Ljubomir Stanišić.

Podelite:

Ostavite odgovor