Henkel nagradna igra – „Tvoj stil, tvoj grad“

0

Kupovina kvalitetne kozmetike je omiljeni hobi svih pripadnica lepšeg pola koje vode brigu o svom izgledu. Stoga je kompanija Henkel, u okviru svog „Beauty Care“ asortimana, za sve ljubitelje njihove kozmetike organizovala regionalnu nagradnu igru “Tvoj stil, tvoj grad“ koja će trajati do kraja meseca februara.

Pravo učešća, kao i mogućnost osvajanja neke od fantastičnih nagrada, učesnici ostvaruju kupovinom bilo kog Schauma, Gliss, Palette, Taft, Syoss, Fa ili Vademecum proizvoda.\r\n\r\nKako bi postali deo nagradne igre i osvojili dnevnu, nedeljnu ili glavnu nagradu na kraju meseca, potrebno je da učesnici nakon kupovine, nekog od navedenih proizvoda, pošalju SMS u formatu HENKEL (razmak) i broj sa fiskalnog računa (kod) na broj 6600.

U okviru nagradne igre “Tvoj stil, tvoj grad“ deliće se dnevno 10 poklon paket sa Henkel “Beauty Care” proizvodima, nedeljno 40 Bosch fenova, kao i glavna nagrada, dve avionske karte za destinaciju po sopstvenom izboru na kraju nagradne igre. Kako bi igra bila još interesantnija, kompanija je kreirala zanimljiv kviz koji će svakom posetiocu vebsajta pružiti priliku da kroz par interesantnih pitanja otkrije svoju destinaciju iz snova i možda bas nju poseti u okviru glavne nagrade.

Podelite:

Ostavite odgovor