Central Garden ugostio prvi Karneval umetnosti na Paliluli

0

Prvi „Karneval umetnosti“ na Paliluli održan je u Knez Danilovoj ulici u Beogradu, na platou ispred stambeno-poslovnog kompleksa Central Garden kojeg grade izraleske kompanije „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“.

Program je počeo izlaganjem dečijih radova, nakon čega je predstavljena izložba „My piece of Belgrade“. Manifestacija je završena modnom revijom „Show yourself“. Nakon dečijeg programa, na izložbi pod nazivom „My piece of Belgrade“ predstavljeno je preko 200 fotografija koje živopisno predstavljaju našu prestonicu.

Na reviji „Show yourself“ pet mladih dizajnera izlagalo je svoje modele. Alisa Janković, Aleksandar Zabunović, Sonja Jocić, Tijana Žunić i MATES predstavili su svoj rad mnogobrojnoj publici i na taj način oživeli street style trendove i kod nas.

Cilj manifestacije bilo je promovisanje umetnosti i kulturno umetnićko oživljavanje centra prestonice kao i početak igradnje druge faze stambenog kompleksa Central Garden, čime je ovaj deo grada korak bliže dobijanju novog urbanog kvarta koji će upotpunosti spojiti duh modernog i starog Beograda.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da ugostimo i sarađujemo sa mladim umetnicima i kreativcima koji svojim radom pokazuju da Beograd ima svoje mesto na kulturnoj mapi sveta“ izjavila je Mina Kalezić, direktorka marketinga CBRE Srbija, ekskluzivnog zastupnika prodaje kompleksa Central Garden i dodala „kompanije AFI Europe i Shikun & Buinui Group investitori stambeno poslovnog kompleksa Central Garden i ubuduće će ulagati u ovakve projekte kako bismo vratili Beogradu stari duh“.

Podelite:

Ostavite odgovor