Prodaje se atraktivno zemljište za izgradnju u centru Gornjeg Milanovca

0

U centru Gornjeg Milanovca prodaje se atraktivno zemljište za izgradnju poslovnog, komercijalnog ili stambenog sadržaja.

Zemljište koje se prodaje nalazi se u centru grada u glavnoj ulici pored nedavno izgrađenog i otvorenog DIS supermarketa. Površina zemljišta iznosi 7.000m2, od toga površina zemljišta koje se nalazi pod objektima za rušenje iznosi 2.400m2. Vlasnik je pravno lice 1/1 i na njemu je urađena konverzija. U sklopu kompleksa nalazi se Trafo stanica sa ogromnim kapacitetom, dok se u neposrednoj blizini nalaze i dva mesta sa priključkom za gas.

G_Milanovac k_p_5-3a

G. Milanovac KP 5/3 (kliknite sliku za uvećanje)

Najveću vrednost same parcele osim što je u strogom centru i u glavnoj ulici su uknjiženi objekti površine preko 2.400m2 što same komunalne troškove koji treba da se plate gradu kod gradnje svode na minimum.

Sve potrebne informacije za atraktivno zemljište u centru Gornjeg Milanovca možete dobiti slanjem e-maila na adresu: pointinvest2022@gmail.com, a katastarski plan je dostupan na sledećem linku: KP 5/3 G. Milanovac

Opština Gornji Milanovac jedna je od najvećih u Srbiji i prostire se na površini od 836km2 sa ukupno 63 naselja u kojima živi više od 50.000 stanovnika. Grad Gornji Milanovac karakteriše jak industrijski centar koji poslednjih godina beleži veliki broj novih investitora kako iz sektora maloprodaje i proizvodnje. Privreda opštine Gornji Milanovac danas je jedan od najzdravijih u Republici Srbiji sa više od 2.000 aktivnih poslovnih društava među kojima su najveće kompanije u Srbiji.

Podelite:

Ostavite odgovor