Aviv Park Zrenjanin slavi prvi rođendan

0

U subotu, 17. septembra, Aviv Park Zrenjanin obeležiće svoju prvu godinu poslovanja velikim koncertom benda „Bajage & Instruktora“, raznovrsnim programom za decu i odrasle, i slavljeničkim popustima po radnjama.

Koncert počinje u 20 časova i ulaz je za sve posetioce besplatan. Aviv Park Zrenjanin je otvoren prošle godine i predstavlja potpuno novi koncept tržnog centra na našim prostorima. Prijatan ambijent na otvorenom prostoru, sa radnjama u koje se ulazi sa velikog centralnog trga, bez veštačkog svetla čine dobar spoj mesta za kupovinu i celodnevnog provoda za celu porodicu.

Veliki broj brendova, mnogobrojni sadržaji za decu, kafići i restorani, kao i sportski tereni i skejt park, predstavljaju oazu za beg iz gradske gužve.

Najava - prvi rodjendan Aviv Parka Zrenjanin

Najava – prvi rodjendan Aviv Parka Zrenjanin

Aviv Park Zrenjanin se nalazi na samo 3 kilometra od centra grada, pa je osim lagane pešačke ture dostupan lako i gradskim prevozom. Aviv Park Zrenjanin ima preko 22.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora na kome se nalaze brojne prodavnice najpoznatijih svetskih brendova. DIS hipermarket ugnezdio se među globalnim robnim markama kao što su H&M, Deichmann, C&A, Takko, NewYorker i domaćim mega brendovima Tehnomanija, Sport Vision, Legend, Uradi sam, Forma Ideale…

Svim posetiocima na raspolaganju su moderni CineStar bioskop, brojni restorani, kafići, igraonica za decu, apoteka, menjačnica, knjižara. Motorizovanim gostima na raspolaganju je preko 700 parking mesta.

Podelite:

Ostavite odgovor