Zemun Park obeležio prvi rođendan

0

Prvi ritejl parka u Beogradu, Zemun Park, svečano je obeležio prvi rođendan.\r\n\r\nVeliki broj popusta i zabava za sve uzraste učinili su da Zemun Park na pravi način obeleži svoju prvu i uspešnu godinu poslovanja.

Pored mnogobrojnih zvanica iz Srbije i inostranstva, proslavu je uveličao i veliki broj javnih ličnosti, posetioca svih generacija, ali i ljubitelji starog roka. Mnogobrojni popusti obeležili su šoping u rođendanskoj nedelji Zemun parka, a bogat muzičko-scenski program oduševio je sve prisutne i učinio da zabava traje do kasno uveče.

Najmlađi posetioci u glas su pevali zajedno sa horom Čarolija, a Minja Subota i interesantan nastup klovnova i mađioničara obradovali su i nasmejali svako dete. Nakon zabave za najmlađe, za DJ pultom našlo se i poznato ime u svetu elektronske muzike, DJ Dada Selectah, nakon čega se na binu popeo Bajaga, jedna od najpoznatijih domaćih rok zvezda koji se na veliku radost svih prisutnih podsetio najvećih hitova iz svoje karijere.

Publika je tekstove najpopularnijih rok pesama na ovim prostorima pevala u jedan glas i na taj način obeležila vrlo uspešnu, prvu godinu poslovanja Zemun Parka, koji će do kraja godine spremiti još nekoliko iznenađenja za svoje verne posetioce.

Podelite:

Ostavite odgovor