Vegan i Free from proizvodi bez glutena i laktoze u stalnoj ponudi Lidla

0

Za sve sa specifičnim potrebama u ishrani: Bilo da ste vegan ili vegeterijanac, ili imate specifične potrebe u ishrani, novi Vemondo klimatski neutralni proizvodi i Free from proizvodi bez laktoze i glutena u Lidlu omogućiće vam da činite dobro sebi, ali i prirodi. Oko 30 novih proizvoda deo su stalne ponude svih 59 Lidl prodavnica, izloženi zajedno sa BIO asortimanom.

Od toga, čak 11 proizvoda pod oznakom Free from, pogodni su za sve one koji su intolerantni na laktozu, gluten, ili imaju drugu vrstu specifičnih potreba u ishrani. Među ovim proizvodima mogu se pronaći pica, hleb, pivo, brašno, voćni jogurt, testenine i drugo, napravljene bez glutena ili laktoze, a jednako dobrog ukusa.

Lidl vege jelaLidl vege jela (Olivera Senić, @jaukuhinji)

„Posebno je važno što se ovi artikli sa specifičnim karakteristikama i dodatnom vrednošću nude po Lidl cenama, pa ih u svoju korpu i redovnu upotrebu mogu uvrstiti svi koji žele ili su im neophodni“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Musli sa jogurtom

Musli sa jogurtom (Olivera Senić, @jaukuhinji)

Ukoliko ste vegan, ili samo želite da probate ukusnu vegansku hranu, 18 Vemondo proizvoda pomoći će da činite dobro sebi i okolini u kojoj živimo, obzirom da je Vemondo linija proizvoda klimatski neutralna. Vemondo linija predstavlja proizvode koji su 100% biljnog porekla, savršenog balansa kvaliteta i ukusa, budući da se među njima nalaze veganske lazanje, napici, ali i čokolade, krofne na Lidl pekari i sladoledi.

Lidl salata

Salata sa grilovanim Tofu sirom (Olivera Senić, @jaukuhinji)

Sa ciljem da kompenzuje emisije CO2 koje su u vezi sa Vemondo proizvodima, Lidl podržava priznate projekte za zaštitu klime koji su sertifikovani u skladu sa međunarodnim standardima. Osim novih klimatski neutralnih proizvoda, u asortimanu ovog savremenog diskonta mogu se naći i organski, ali i Fairtrade sertifikovani proizvodi, regionalni i proizvodi sa smanjenim udelom soli i šećera.

Lidl pasta

Pasta sa punjenim pečurkama (Olivera Senić, @jaukuhinji)

O Lidlu:

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 59 prodavnica u 34 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. i 2022. godinu.

Podelite:

Ostavite odgovor