U jednom danu otvorena četiri nova Maxi supermarketa

0

Posvećenost ulaganju u širenje moderne maloprodajne mreže trgovinski lanac Delez na samom kraju godine krunisao je istovremenim otvaranjem četiri prodavnice. Tako su u jednom danu nova mesta za ugodnu i kvalitetnu kupovinu u svom komšiluku dobili stanovnici Smedereva, Novog Sada, Zrenjanina kao i Beograda, u kome je nova prodavnica dobila posebno ime.

Svečanim presecanjem vrpce danas je zvanično otvoren nov Maxi supermarket na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevica 114. Uz savremen enterijer, prepoznatljiv asortiman kvalitetnih proizvoda i prijatnu uslugu zaposlenih ova novobeogradska prodavnica nosi i posebnu priču. U njen naziv utkano je simbolično priznanje za više od 40 godina posvećenog i vrednog rada, a upravo tako bogat radni staž u ovom trgovinskom lancu imao je Stevica Ćuić. Svoj karijerni put završio je u timu za portfolio menadžment, a kako bi uveličali njegov odlazak u penziju i pokazali zahvalnost za doprinos i znanje koji je nesebično delio tokom svih proteklih godina, kolege su ovaj supermarket nazvale upravo po njemu – Maxi 756 Stevica Ćuić.

Akcija i otvaranje Maxi supermarketa

Akcija i otvaranje Maxi supermarketa

Uz ovu prodavnicu danas su nove, savremeno opremljene Maxi supermarkete dobili i Novosađani na adresi Kisačka 34, stanovnici Zrenjanina u ulici Barska 18, a za kupce u Smederevu novo mesto za proverenu i kvalitetnu kupovinu otvoreno je na adresi Đure Daničića 16 – 20.

Širenje maloprodajne mreže kompanija Delez u ovom mesecu uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Tako je otvaranje prve prodavnice u decembru – novog Maxi supermarketa u Kikindi, pratila i novčana donacija. Ček u iznosu od 500.000 dinara uručen je predstavniku Osnovne škole za obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju „6. oktobar“ Kikinda, a primaoca donacije odabrali su upravo zaposleni novootvorene prodavnice koja se nalazi na adresi Đure Jakšića 50.

Maxi donacija osnovnoj školi "6. oktobar"

Maxi donacija osnovnoj školi „6. oktobar“

Bogata ponuda proizvoda visokog kvaliteta, prijatna komšijska usluga i jedinstveni koncept poverenja koji ovaj supermarket gradi duže od dve decenije, od ovog meseca dostupni su i građanima Novog Pazara (Relje Krilatice 68), Kragujevca (Šestog Puka 16) kao i Beograda (Bulevar Vudroa Vilsona 4).

Tokom decembra, sa ukupno osam novootvorenih prodavnica, Delez Srbija još jednom je potvrdila stratešku posvećenost cilju da svoju ponudu i uslugu po najsavremenijim standardima učini još dostupnijom građanima širom Srbije, nastavljajući da bude pouzdan partner kolegama, kupcima i lokalnoj zajednici.

Podelite:

Ostavite odgovor