Test – HUAWEI Watch GT

0

Kompanija Huawei Consumer Business Group uz novu seriju telefona Mate 20, predstavila je i novi sat koji nosi oznaku GT. 

Na testu smo imali priliku da se upoznamo sa modelom Watch GT sport edition, dok se u prodaji nalazi i Classic verzija ovog modela.

Huawei je veliku pažnju posvetio i samom pakovanju sata GT, na kome mogu da mu pozavide najveći svetski konkurenti. U elegantnoj kutiji se pored sata nalazi usb kabl, baterija i uputstvo za upotrebu.

Telo pametnog sata sadrži dual – crown dizajn sa nerđajućim čelikom i keramičkim bazelima i tretiran je DLC dijamantskim ugljeničnim premazom kako bi se korisnicima pružila trajnost. Model GT poseduje visokokvalitetan AMOLED ekran veličine 1,39 inča koji i na veoma jakom dnevnom svetlu jasno prikazuje sve informacije.

Huawei Watch GT

Huawei Watch GT

Kada je reč o bateriji, novi model rešava jednu od najbolnijih tačaka, a to je njena izdržljivost. Watch GT koristi inovativni algoritam pametne uštede energije, koji mu omogućava da dinamično smenjuje performance i efikasnost, u zavisnosti od aktivnosti korisnika, za maksimalnu izdržljivost baterije. I zaista, nakon nekoliko dana čestog korišćenja baterija je bila potrošena tek nešto više od 10%, što potvrđuje i zvanične podatke iz kompanije da baterija može da izdrži do dve nedelje.

Osim izuzetno izdržljive baterije, model Huawei Watch GT ima vodeću sposobnost lociranja u industriji. Sat može da koristi GPS, GLONASS i GALILEO, tri najveća satelitska sistema za precizno lociranje. Sat uz algoritam za praćenje optimizuje podatke o praćenju koji postiže visoko pozicioniranje jedan na jedan, čak i u oblastima sa brojnim različitim signalima.

Bazirano na njegovoj snazi na pozicioniranju, novi model iz Huawei-a podržava praćenje svih sportskih aktivnosti, uključujući širok spekar sportova, vežbanje u zatvorenom prostoru, trčanje, planinarenje, biciklizam i plivanje u otvorenim vodama. TruSeen 3.0 tehnologija za praćenje pulsa prati korisnikov aktivni i puls u mirovanju.

O kompaniji HUAWEI Consumer BG:

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd.

Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na više od 30 godina stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Podelite:

Ostavite odgovor