Renovirani Maxi supermarket u Ripnju ponovo otvorio vrata

0

Maxi supermarket na adresi Erčanska 2, u beogradskom naselju Ripanj, ponovo je otvorio vrata svojim sugrađanima, a sve kupce na ovoj lokaciji dočekao je proširen asortiman proizvoda, praćen moderno dizajniranim enterijerom i novinama koje pružaju još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

Maxi Ripanj

Maxi Ripanj

U renoviranom prostoru prodavnice, koja se sada prostire na 262m², pored bogatog izbora svežeg voća i povrća, delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, sve kupce očekuje proširen asortiman mesare koja sada u ponudi ima i raznovrstan izbor pakovanog mesa. Užitku pri nabavci doprineće i još bogatija ponuda odeljenja zdravije hrane, namaza, programa za ishranu kućnih ljubimaca, kao i uvek sveža peciva Maxi pekare koja sada funkcioniše po principu samoposluživanja.

Još boljem iskustvu kupovine doprinosi inovativan, unapređen enterijer prodavnice, kreiran tako odgovori na sve potrebe modernog kupca, kao i dobro poznata usluga 25 zaposlenih koji se kupcima nalaze na raspolaganju.

Renoviranjem još jedne prodavnice u nizu, kompanija Delez Srbija nastavlja da ulaže u razvoj maloprodajne mreže i na taj način svim kupcima omogućava još bolje i kvalitetnije iskustvo pri kupovini namirnica.

Podelite:

Ostavite odgovor