Praznici su stvarno važni – Slobodni dani za sve Lidl prodavce

0

Kompanija Lidl Srbija još jednom je pokazala da su pored potrošača, zaposleni važan prioritet kompanije, pa će za 1. maj i Uskrs svi Lidl prodavci imati slobodne dane i biti u prilici da ih provedu sa svojom porodicom i prijateljima.

Pored brojnih benefita koje Lidl obezbeđuje svojim zaposlenima, podrška koleginicama i kolegama u postizanju balansa privatnog i poslovnog života takođe je jedan od važnih aspekata poslovanja kompanije na našem tržištu. Zato je Lidl Srbija među prvim kompanijama odlučila, i u narednim godinama dosledno nastavila da primenjuje dobru praksu obeležavanja Praznika rada, 1. maja, kao neradnog dana za sve svoje prodavnice.

Radno vreme Lidla tokom praznika:

Kako bi i potrošači bili u prilici da nabave sve što im je neophodno tokom prazničnih dana, oni će tokom uskršnjih i prvomajskih praznika biti u mogućnosti da nabave neophodne proizvode iz Lidlovog odabranog asortimana po prilagođenom radnom vremenu.

Za Praznik rada, u sredu, 1. maja prodavnice će biti zatvorene kao i u nedelju, 5. maja za Uskrs. Na Veliki petak, 3. maja Lidl prodavnice će raditi skraćeno i to do 18h. Između praznika, odnosno 2. maja i 4. maja Lidl prodavnice radiće po redovnom radnom vremenu, omogućavajući svim potrošačima kupovinu bez žurbe. Od 6. maja biće redovno radno vreme svih Lidl prodavnica.

O Lidlu:

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 70 prodavnica u 40 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom. Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija „Izabran proizvod godine“, dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“ proglašen za „Miljenika potrošača“.

Podelite:

Ostavite odgovor