Potrošači izabrali „Nature’s Promise BIO“ za privatnu robnu marku godine

0

Beograd, april 2024 – „Nature’s Promise BIO“ dobitnik je nagrade „Izabrani proizvod godine – Privatne robne marke“ 2024. Ovo prestižno priznanje dodeljuje se na osnovu izbora potrošača u Srbiji koji su svojim glasovima pokazali da je „Nature’s Promise BIO“ njihov prvi izbor kada su u pitanju kvalitetniji i zdraviji, organski proizvodi.

Kontinuirana ulaganja trgovinskog lanca Delez u kreiranje široke ponude zdravijih proizvoda koji nude najbolje od prirode prepoznati su i od strane kupaca, koji su u okviru izbora za ovogodišnji „Izabrani proizvod privatne robne marke“ odabrali „Nature’s Promise BIO“ proizvode. Reč je o privatnoj robnoj marki kompanije koja nudi bogatu paletu visoko-kvalitetnih proizvoda bez veštačkih boja, aroma, zaslađivača i pojačivača ukusa, čineći zdravije izbore dostupnijim potrošačima. „Nature’s Promise BIO“ jedna je od četiri linije ovog brenda koju odlikuju proizvodi isključivo organskog porekla, proizvedeni uz striktno poštovanje standarda i smernica koje se odnose na ekološki prihvatljiv način uzgoja i proizvodnje.

Tanja Perović -rukovodilac privatne robne marke

Tanja Perović -rukovodilac privatne robne marke

„Za nas u kompaniji ova nagrada znak je poverenja kupaca, ali i potvrda naše strateške posvećenosti kvalitetu i održivosti. Priznanje za ‘Nature’s Promise BIO’ proizvode koji su plod sertifikovane organske proizvodnje jasan je signal da smo na pravom putu. Zahvalni smo na podršci koju dobijamo od kupaca u Srbiji, jer upravo ona motiviše naš kontinuirani rad i inovacije u oblasti zdravije hrane i održivog razvoja“, izjavila je Tanja Perović Al Hamashi, rukovodilac privatne robne marke kompanije Delez Srbija, prilikom preuzimanja nagrade.

Priznanja „Izabran proizvod godine“ dodeljuju se najboljim proizvodima, uslugama, brendovima i prodavnicama koji su osvojili srca potrošača svojim izuzetnim kvalitetom, inovacijama i sigurnošću. Istraživanje po kojem se vrši odabir sprovodi nezavisna agencija za spoljna istraživanja – NilsenIQ, prema najvišim međunarodnim standardima. Ovo nezavisno istraživanje se obavlja na nacionalno reprezentativnom uzorku, uzimajući u obzir stavove potrošača iz različitih kategorija, sa kupcem kao ključnim činiocem u procesu odlučivanja. Metodologija se temelji na transparentnosti i objektivnosti, gde se pored atraktivnosti proizvoda i usluga, vrednuje inovativnost, namera za kupovinu i preporuke kupaca.

Podelite:

Ostavite odgovor