Partnerstvo Amstel Premium Pilsener-a sa Mikser festivalom

0

Amstel Premium Pilsener je sponzor ovogodišnjeg festivala Mikser, jednog od naših najvećih festivala koji promoviše povezivanje kreativnih industrija i njihovo približavanje publici.

„Sponzorstvo Mikser festivala logičan je korak za brend koji svoju filozofiju zasniva na negovanju istinskih vrednosti. Ovo je prva godina saradnje sa festivalom koji je već postao prepoznatljiv ne samo u domaćim već i u svetskim okvirima, a sigurni smo da će svojim prisustvom Amstel Premium Pilsener festivalu doneti sasvim novu energiju“, rekla je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka i dodala: „Nadamo se da će ovo partnerstvo dati novi kvalitet programu festivala i doprineti boljoj poseti i verujemo da ćemo uspešno sarađivati i u buduće.“

Peti po redu Mikser festival biće održan od 08. do 12. juna 2016. godine, uz učešće oko 1.000 različitih umetnika i stvaralaca. Pod sloganom „Osetljivo društvo“ festivalom će dominirati teme rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva.

Što se muzike tiče, na glavnoj bini u Mostarskoj 5 nastupaće velika muzička imena iz regiona. Program otvaraju Rambo Amadeus i sve popularniji Elemental, dok će do kraja festivala publika moći da čuje i Mostar Sevdah Reunion sa Esmom Režepovom, Boru Dugića, Božu Vreća, Orkestar Bobana Markovića, ali i neke alternativnije umetnike, koje će predvoditi Kralj Čačka.

Program će biti podeljen u nekoliko segmenata i obuhvatiće različite sadržaje poput razgovora, izložbi, radionica, predavanja, debata, performansa, a pored muzičkog, tu je i bogat filmski program. Programske celine biće posvećene temi uklanjanja granica sa kojima se ljudi suočavaju zbog rodnih, starosnih, rasnih, etničkih, religijskih ili kulturnih razlika.

Podelite:

Ostavite odgovor