Otvoren treći Maxi supermarket u Novom Pazaru

0

Kvalitetna kupovina po najmodernijim standardima dostupna je svim građanima Novog Pazara na još jednoj lokaciji, u novom Maxi supermarketu otvorenom na adresi 1.maj broj 73. Bogat asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, uz prepoznatljivu komšijsku uslugu i moderan enterijer radnje, donosi nabavku po merilima savremenog kupca u prostranom, trećem po redu Maxi supermarketu u ovom gradu.

U novoj prodavnici kupcima je na usluzi 26 zaposlenih, uz čiju asistenciju, ljubaznost i osmeh, odabir proverenih i kvalitetnih artikala na brojnim destinacijama za kupovinu koje zadovoljavaju potrebe svakog domaćinstva postaje još lakši.

Maxi delikates

Maxi delikates

Potrošačima su na raspolaganju savremeno opremljena odeljenja, među kojima su pijaca, sa prepoznatljivom ponudom velikog izbora uvek svežeg voća i povrća, kao i mesara sa širokom paletom proizvoda ove kategorije. Odeljenje pekare, koje radnju dodatno oplemenjuje mirisom sveže pečenih hlebova i peciva doprinosi još većem užitku pri nabavci, a za sve ljubitelje gotovih jela tu je i raznovrstan izbor kuvanih jela i salata, spremnih za serviranje. Brojne vrste delikatesnih proizvoda u ponudi su na ovoj destinaciji, koje odlikuju visok kvalitet i zagarantovana svežina.

Maxi pekara

Maxi pekara

Proces ugodne kupovine uspešno se zaokružuje na četiri kase, na kojima kupci brzo i efikasno mogu obavljati plaćanje.

Maxi pijaca i mlečni proizvodi

Maxi pijaca i mlečni proizvodi

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj svog maloprodajnog lanca, čineći kupovinu po najvišim standardima još dostupnijom potrošačima širom Srbije. Unapređenjem ponude i usluge, Delez Srbija donosi nove trendove koji kupcima štede novac i vreme, kroz praktično i jedinstveno iskustvo kupovine. Tako dobro. Tako Maxi.

Maxi pijaca

Maxi pijaca

Podelite:

Ostavite odgovor