Otvoren novi Maxi supermarket u Mladenovcu

0

Bogat asortiman kvalitetnih proizvoda i dobro poznata komšijska usluga Maxi supermarketa od danas su dostupni meštanima Mladenovca na još jednoj lokaciji. Na adresi Momčila Živojinovića 20, svoja vrata svečano je otvorila peta po redu Maxi prodavnica u ovoj opštini. Tokom jula prve Maxi supermarkete dobili su stanovnici Temerina i Bajine Bašte, nekadašnji Tempo hipermarket u Kraljevu temeljno je modernizovan i otvoren pod brendom Mega Maxi, a širenje maloprodajne mreže u ovom mesecu Delez Srbija je uveličala i podrškom lokalnoj zajednici.

Maxi pijaca Bajina Bašta

Maxi pijaca Bajina Bašta

Na više od 400 kvadratnih metara savremeno dizajniranog ambijenta novootvoreni supermarket u Mladenovcu pruža sve uslove za efikasnu i prijatnu nabavku. Među brojnim artiklima prehrane i neprehrane potrošači mogu da računaju na bogat izbor uvek svežeg voća i povrća Maxi pijace, ukusnih peciva i hleba koji nudi Maxi pekara, kao i na izvrsnu ponudu upakovanog mesa i delikatesnih proizvoda. Obezbeđen je i parking prostor, a pored tri regularne kupcima su na raspolaganju i dve samouslužne kase.

Novo iskustvo nabavke po meri modernog kupca u julu postalo je dostupno stanovnicima Temerina i Bajine Bašte. Otvaranjem prvih Maxi supermarketa u ovim mestima omogućeno je da kupci u svom komšiluku mogu uživati u prepoznatljivoj usluzi i ponudi kvalitetnih proizvoda. Tako sada meštani Temerina nabavku omiljenih artikala Maxi supermarketa mogu vršiti u Novosadskoj ulici 359, dok je ona stanovnicima Bajine Bašte dostupna na adresi Braće Ninčića bb. Otvaranje nove radnje u ovom gradu Delez Srbija uveličala je i donacijom od 500.000 dinara Udruženju dece sa smetnjama u razvoju i njihovih roditelja Bajina Bašta, izabranom upravo od strane zaposlenih ove prodavnice.

Maxi donacija Udruženju dece sa smetnjama u razvoju - Bajina Bašta

Maxi donacija Udruženju dece sa smetnjama u razvoju – Bajina Bašta

U okviru kontinuiranog procesa modernizacije maloprodajne mreže, u julu je Tempo hipermarket u Industrijskoj zoni Šeovac u Kraljevu svoje kupce dočekao u potpuno novom izgledu i pod novim brendom – Mega Maxi, donoseći još ugodnije iskustvo kupovine za svakog člana porodice. Uz nov enterijer i opremu po najsavremenijim standardima kupce na više od 3.600 kvadrata očekuje raznovrstan asortiman artikala svih kategorija kao i dobro poznate Tempo cene i popusti koji štede kućni budžet.

Kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta ponude i usluge, kao i stalna ulaganja u širenje maloprodajne mreže, pokazatelji su strateške posvećenosti trgovinskog lanca Delez Srbija da iskustvo kupovine po svetskim standardima učini još dostupnijim potrošačima širom zemlje.

Podelite:

Ostavite odgovor