Otvoren nov Maxi u Kikindi uz podršku lokalnoj zajednici

0

Kikinda, decembar 2023 – Svečanim otvaranjem novog, drugog po redu Maxi supermarketa u Kikindi, stanovnici ovog grada dobili su još jedno mesto u komšiluku u kom mogu uživati u ugodnoj i kvalitetnoj kupovini.

Tako su omiljeni proizvodi ovog prepoznatljivog supermarketa kupcima sada dostupni i na adresi Đure Jakšića 50, a otvaranje nove prodavnice uveličano je podrškom lokalnoj zajednici.

Maxi pijaca u Kikindi

Maxi pijaca u Kikindi

Osnovnoj školi za učenike sa smetnjama u razvoju „6. oktobar“ donirano 500.000 dinara

Novootvoreni supermarket na više od 550 kvadrata nudi širok asortiman kvalitetnih proizvoda među kojima se posebno ističe bogata ponuda svežeg voća i povrća Maxi pijace, raznovrstan izbor svežeg mesa, delikatesa, kao ukusnih, svežih peciva Maxi pekare. U ovoj prodavnici, opremljenoj po najsavremenijim standardima, kupcima se na raspolaganju nalazi više od 20 zaposlenih koji su tu da svojim komšijama svakodnevnu nabavku učine još ugodnijom. Kako bi kupovina bila još brža i efikasnija, za plaćanje su pored tri klasične dostupne i dve samouslužne kase, a za potpunu udobnost obezbeđen je i parking iza same radnje.

Podrška zajednici u kojoj posluje neizostavni je deo poslovanja kompanije Delez, pa je tako širenje maloprodajne mreže obeležila i novčanom donacijom. Ček u iznosu od 500.000 dinara uručen je predstavniku Osnovne škole za obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju „6. oktobar“ Kikinda, a primaoca donacije odabrali su zaposleni novootvorene prodavnice.

Maxi donacija osnovnoj školi "6. oktobar"

Maxi donacija osnovnoj školi „6. oktobar“

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Kikindi otvorili još jednu prodavnicu. Nadamo se da ćemo širinom i kvalitetom pažljivo biranog asortimana ispuniti očekivanja kupaca u ovom gradu, a sigurni smo da će upravo naše kolege koje su im svakodnevno na usluzi biti naš najveći adut u cilju da i ovaj Maxi bude ono po čemu je prepoznatljiv – pravi komšijski supermarket. Posebno smo srećni smo jer smo ovim povodom imali priliku da podršku lokalnoj zajednici pružimo kroz donaciju Osnovnoj školi ‘6. oktobar’, sa željom da učenicima i njihovim nastavnicima ulepšamo školske dane“ izjavio je Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delez Srbija, zahvalivši se kolegama koje su odabrale da kompanija donira sredstva ovoj važnoj školskoj ustanovi.

Maxi supermarket u Kikindi

Maxi supermarket u Kikindi

Otvaranje još jednog Maxi supermarketa pokazatelj je posvećenosti kompanije Delez da kvalitetnu nabavku po meri modernog kupca učini dostupnijom što većem broju građana, istovremeno osluškujući okruženje u kom posluje i odgovarajući na njegove potrebe kroz pružanje podrške lokalnoj zajednici.

Podelite:

Ostavite odgovor