Otvoren nov Maxi supermarket u Subotici uz podršku lokalnoj zajednici kroz donaciju Domu „Kolevka“

0

Subotica 22. septembar 2022 – Proverena i kvalitetna nabavka omiljenih proizvoda Maxi supermarketa od danas je još dostupnija građanima Subotice. Nudeći pažljivo biran, inovativan asortiman u enterijeru opremljenom po najsavremenijim standardima, nova prodavnica svečano je otvorila vrata na adresi Aresenija Čarnojevića 52.

Maxi supermarket na 400m2 moderno uređenog prostora raspolaže širokom paletom raznovrsnih artikala vrhunskog kvaliteta donoseći kupcima u ovom gradu još bolje iskustvo ugodne komšijske nabavke, a njegovo otvaranje kompanija Delez Srbija uveličala je i podrškom lokalnoj zajednici. Tako je ovim povodom Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ uručen ček donacije u iznosu od 500.000 dinara.

Maxi donacija

Delez donacija domu „Kolevka“

„Iskreno se nadam da će građani Subotice uživati u nabavci namirnica u našem sedmom Maxi supermarketu u njihovom gradu. Potrudili smo se da asortiman i usluga budu na najvišem nivou, i veoma me raduje što su naše kolege odabrale da baš Dom Kolevka dobije donaciju kompanije“, izjavio je Vladimir Denona, direktor operacija kompanije Delez Srbija.

Zahvaljujući doniranim sredstvima biće obezbeđene pelene, potrebna sredstva za ličnu higijenu kao i igračke i didaktička oprema za štićenike Doma.

U novoj prodavnici, uz prepoznatljivu ponudu svežeg voća i povrća Maxi pijace, kupcima se na raspolaganju nalazi kvalitetan izbor mesa, delikatesa, ukusnih svežih peciva kao i brojnih drugih prehrambenih i neprehrambenih artikala koji odgovaraju na potrebe svakog člana domaćinstva.

Maxi pijaca

Maxi pijaca

Užitku pri nabavci u prijatnom ambijentu doprinosi 20 zaposlenih, uz čiji osmeh i asistenciju kupovina postaje još lakša. Za potpuni komfor, potrošačima se je dostupan i parking ispred same radnje, a brzo i lako plaćanje obezbeđeno je putem tri regularne i dve samouslužne kase.

Otvaranjem novog Maxi supermarketa kompanija Delez Srbija obezbedila je građanima Subotice još jedno mesto na kom mogu uživati nabavci krojenoj po merilima modernog kupca, a novčanom donacijom Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka” još jednom pokazala da je podrška zajednici u kojoj posluje neizostavan deo njenog poslovanja.

Maxi supermarket Subotica

Maxi supermarket Subotica

Podelite:

Ostavite odgovor