Novi Maxi supermarketi otvoreni u Beogradu

0

Delez Srbija je tokom juna otvorila dva nova i jedan renovirani Maxi supermarket.

Jun 2024 – Kompanija Delez Srbija je otvaranjem dva nova Maxi supermarketa u Beogradu, kao i renoviranjem prodavnice u okviru tržnog centra Delta City, nastavila da ulaže u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže.

Širok asortiman proizvoda i dobro poznata komšijska usluga sada su dostupni stanovnicima Jakova. Na adresi Prote Stamatovića 11 otvoren je prvi Maxi supermarket u ovom naselju. Asortiman ove prodavnice prostire se na gotovo 500 m2, a poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa, delikatesa kao i ukusnih pekarskih proizvoda Maxi pekare. Uz više od 20 zaposlenih koji svakodnevno asistiraju svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i prostran parking ispred prodavnice. Osim toga, pored tri regularne, dostupne su i dve samouslužne kase za plaćanje, što nabavku u ovoj prodavnici čini još efikasnijom.

Unutrašnjost Maxi prodavnice u Beogradu

Unutrašnjost Maxi prodavnice u Beogradu

I novi Maxi u Zemunu, na adresi Cara Dušana 115a, nudi raznovrstan asortiman koji odgovara potrebama svakog člana domaćinstva. Pristupačna lokacija, brza usluga ljubaznog osoblja, šest kasa od kojih su tri samouslužne, čine ovaj supermarket idealnim mestom za svakodnevnu kupovinu.

U okviru kontinuiranog procesa modernizacije maloprodajne mreže, u junu je Maxi supermarket u tržnom centru Delta City kupce dočekao u potpuno novom izgledu donoseći još ugodnije iskustvo kupovine kreirano tako da odgovori na potrebe modernih kupaca. Pored već dobro poznatih kategorija svežeg voća i povrća, mesa, ribe, delikatesa, u svakodnevnu ponudu uvršteni su i sveža pasta i tapasi, ali i inovativan koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima koji su ručno pravljeni u samoj radnji. Pored četiri standardne, na raspolaganju je i osam samouslužnih kasa, što doprinosi da nabavka u ovoj prodavnici bude što efikasnija.

Maxi pijaca u Beogradu

Maxi pijaca u Beogradu

Kontinuirano ulaganje u širenje i modernizaciju maloprodajne mreže pokazatelj je strateške posvećenosti kompanije Delez Srbija da još većem broju kupaca obezbedi mogućnost ugodne i kvalitetne nabavke u najbližem komšiluku.

Podelite:

Ostavite odgovor