Nove Maxi prodavnice u Šidu i Beogradu

0

Kompanija Delez Srbija otvorila je tokom februara dve nove prodavnice, čineći prepoznatljivu ponudu kvalitetnih proizvoda i prijatnu komšijsku uslugu još bližim kupcima u Šidu i Beogradu.

Širenje maloprodajne mreže nastavljeno je otvaranjem novog Maxi supermarketa u Šidu, na adresi Cara Dušana 48. Žitelji ove sremske opštine dobili su još jednu destinaciju za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima, prepoznatljivu ne samo po velikom izboru kvalitetnih proizvoda, već i po prijatnoj komšijskoj usluzi.

Maxi Šid pijaca

Maxi Šid – pijaca

Asortiman ove prodavnice raspoređen je na preko 400m2, pružajući sve što je neophodno za svakodnevnu kupovinu. U ponudi se posebno ističu sveže kategorije, pa kupci tako mogu uživati u bogatom izboru voća i povrća Maxi pijace, delikatesa, mesa, kao i ukusnih pekarskih proizvoda Maxi pekare.

Iskustvo brze i ugodne svakodnevne kupovine omogućeno je na još jednoj novoj lokaciji i stanovnicima naselja Beograd na vodi, gde je na adresi Vudroa Vilsona 10a svečano otvoren novi Shop&Go market.
Ova prodavnica prostire se na 154m2, nudeći kvalitetan asortiman proizvoda, kao i prijatnu i efikasnu uslugu zaposlenih koji su svakodnevno na raspolaganju kupcima pri izboru svežeg voća i povrća, peciva, pakovanog mesa, delikatesa i brojnih drugih prehambenih i neprehrambenih proizvoda.

Maxi Šid  prodavnica - enterijer

Maxi Šid prodavnica – enterijer

Kontinuirano ulaganje u širenje maloprodajne mreže pokazatelj je strateške posvećenosti kompanije Delez Srbija da još većem broju kupaca obezbedi mogućnost ugodne i kvalitetne nabavke u najbližem komšiluku.

Podelite:

Ostavite odgovor