Nivea u Srbiji predstavila nove proizvode

0

Kompanija Beiersdorf i brend Nivea predstavili su široku paletu novih proizvoda i na srpskom tržištu. Na događaju koji je organizovan u restoranu Smokvica na Adi Ciganliji, predstavnici kompanije u Srbiji upoznali su medije sa novim proizvodima za negu, među kojima su i proizvodi koji se nalaze u ambalaži koja ne sadrži plastiku.

PRVI NIVEA PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE LICA U ČVRSTOM STANJU – NIVEA MagicBAR:

Prva NIVEA linija proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat i upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku. Inovativne formulacije ne sadrže sapun, niti mikroplastiku, a sastojci su 99% prirodnog porekla. Linija razvijena iz ljubavi prema koži i životnoj sredini! Upotreba plastike zauzima značajno mesto u tome, jer često koristimo mnogo različitih proizvoda za negu kože. NIVEA MagicBAR je linija efikasnih proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju.

Nivea proizvodi

Nivea proizvodi

NIVEA CELLULAR EKSPERT LIFT, DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA:

Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinom definiše konture, učvršćuje kožu i smanjuje čak i duboke bore – za lifting efekat i čvršći izgled kože. U ponudi se nalaze, NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT dnevna krema SPF 30 protiv bora i NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT noćna krema protiv starenja.

NIVEA SUN KIDS:

Saznajte zašto je bebama i deci potrebna zaštita prilagođena potrebama njihove kože! Kao brend broj 1 u svetu za zaštitu od sunca, NIVEA SUN sada (ponovo) predstavlja visoko efikasne i hidratantne proizvode za zaštitu od sunca u linijama Sensitive Protect za bebe i decu, Protect & Care kao i Protect & Play Ultra za decu sa unapređenim formulacijama, novim dizajnom i praktičnim novim formatom.

Podelite:

Ostavite odgovor