Najava otvaranja 3. STOP SHOP retail parka u Srbiji

0

Treći STOP SHOP retail park u Srbiji biće otvoren u Valjevu, 25. avgusta. Otvaranje će voditi popularna televizijska voditeljka Marija Kilibarda.

Svi posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenima i interesantnim aktivacijama.

Valjevski gradski hor „Srculence” zabavljaće svoje sugrađane na ceremoniji otvaranja, specijalnim repertoarom koji su pripremili za ovu priliku. Tokom dana, „Neverne bebe”, progresiv rok bend, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima.

Posetioci će imati priliku da isprate najnovije trendove na specijalnoj modnoj reviji STOP SHOP brendova i da probaju divne slatkiše u „Slatkom ćošku”. Kao deo „Doleti na slikanje” aktivacije, gosti će moći da naprave smešne fotografije dok im ventilator duvajući u lice pravi atmosferu.

Takođe, posetioci će uživati u nastupima akrobata, žonglera, brejk densera i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima. Zahvaljujući Facebook aktivaciji „Leteća fotografija“ koja traje od 8.8 do 22.8. najbolja porodična fotografija slikana u ambijentu STOP SHOP Valjevo doneće određenoj porodici poklon vaučer za porodičnu kupovinu u vrednosti od 12.000RSD i druge zanimljive porodične poklone.

Zvezda večeri biće popularni kantautor, Valjevac Željko Joksimović – jedan od najuspešnijih muzičara na Balkanu, sa uspešnom inostranom karijerom, učesnik Eurosonga i osvajač drugog mesta. Popularni pevač, kompozitor i tekstopisac, prepoznatljiv po svom neospornom šarmu zabavljaće posetioce u završnom delu programa. Ritejl lanac STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

IMMOFINANZ, austrijska kompanija koja se bavi investiranjem i razvojem u oblasti nekretnina, kontinuirano radi na širenju ovog uspešnog ritejl lanca. STOP SHOP u Valjevu je 58. objekat u Evropi, a treći u Srbiji.

Podelite:

Ostavite odgovor