Maxi supermarket u Staroj Pazovi počeo sa radom

0

Maxi supermarket u naselju Novi Banovci, opština Stara Pazova, nakon renoviranja ponovo je otvorio vrata svim svojim kupcima. Na adresi Svetosavska 101, kupce je pored bogatog asortimana proizvoda i dobro poznate usluge, dočekao nov, inovativan izgled prodavnice, praćen najsavremenijom opremom, kreiran tako da omogući još veću udobnost pri nabavci.

U osveženom enterijeru prodavnice kupcima se na raspolaganju nalazi širok izbor raznovrsnih proizvoda i dobro poznate destinacije za kupovinu u kojima potrošači mogu pronaći bogatu ponudu svežeg voća i povrća, delikatesa, svežeg pakovanog mesa, mleka i mlečnih proizvoda.

Maxi - Novi Banovci

Maxi – Novi Banovci

Za vrhunsku uslugu i prijatnu atmosferu zaduženo je 10 zaposlenih, a dodavanjem još jedne kase u radnji omogućena je još brža i ugodnija kupovina.

Kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u razvoj maloprodajne mreže, kako bi svojim potrošačima svakodnevno omogućila jedinstveno iskustvo nabavke namirnica, u uslovima koji zadovoljavaju potrebe modernog kupca, po najvišim standardima.

Podelite:

Ostavite odgovor