Maxi organizuje „Otvorena vrata za pitanja potrošača“

0

Svetski dan prava potrošača obeležiće se ove godine i u Maxi Alonso supermarketu u ulici Gospodar Jovanovoj 39. Zainteresovani potrošači će imati priliku, u utorak, 15.marta, od 15 do 17 časova da porazgovaraju sa predstavnicima kompanije i dobiju odgovore na pitanja o poslovanju kompanije Delez Srbija, koja je vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go.

Novo od 16.03.2016: „Svetski dan prava potrošača obeležio se ove godine i u Maxi Alonso supermarketu. Zainteresovani potrošači imali su priliku da na licu mesta, porazgovaraju sa predstavnicima kompanije i da dobiju odgovore na pitanja o poslovanju kompanije Delez Srbija, koja je vlasnik maloprodajnih lanaca Maxi, Tempo i Shop&Go.“

Maxi Alonso - svetski dan potrošača

Maxi Alonso – svetski dan potrošača


Svetski dan prava potrošača je samo prilika koju, najveći maloprodajni lanac u Srbiji koristi da se javno zahvali svojim kupcima i da na „Otvorenim vratima“, razgovorom zajedno sa njima, pronađe najbolja rešenja i mesta za poboljšanje usluge. Delez Srbija se trudi da tokom cele godine odgovara na potrebe potrošača i da adekvatnom ponudom proizvoda i vrhunskom uslugom svakim danom unapređuje svoje poslovanje na svim nivoima.

Dan potrosaca - Maxi

Dan potrosaca – Maxi

„Upravo zahvaljujući konstantnoj brizi o potrošačima i stalnoj komunikaciji sa njima, Delez Srbija je zadržala vodeću poziciju na tržištu. Naša kompanija je sa izuzetnom pažnjom posvećena odnosima sa potrošačima i svesni smo da je samo dvosmerna komunikacija i uvažavanje svake sugestije potrošača neophodna osnova za građenje dugoročnih i kvalitetnih odnosa“ – izjavio je Nikola Kostoski, Direktor strategije i istraživanja odnosa sa potrošačima Delez Srbije.

Svakog 15. marta, obeležava se Svetski dan prava potrošača, koji su 1983. ustanovile Ujedinjene Nacije sa ciljem unapređenja prava potrošača širom sveta.

Podelite:

Ostavite odgovor