MAXI omogućio popust za svoje kupce koji letuju u Grčkoj

0

1. jul 2024 – Trgovinski lanac Maxi ima sjajne vesti za svoje kupce koji planiraju letovanje u Grčkoj. Od 2. jula pa sve do kraja avgusta svim korisnicima „Moj Maxi“ aplikacije lojalnosti dostupan je vaučer sa 10 odsto popusta koji mogu iskoristiti pri nabavci u supermarketima Alfa-Beta Vassilopoulos.

Aplikacija lojalnosti trgovinskog lanca Maxi prepoznatljiva je po brojnim pogodnostima koje pruža kupcima u Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama, a ovog leta „Moj Maxi“ donosi pogodnosti i van zemlje. Tako, svi korisnici aplikacije koji će tokom jula i avgusta letovati u Grčkoj mogu da ostvare sniženje od 10 odsto na kupovinu u AB Vassilopoulos prodavnicama, a navedeni popust može se iskoristiti za jedan račun u vrednosti do 300 evra.

Maxi aplikacija

Popust na „Moj Maxi“ aplikaciji

Uz ovu posebno kreiranu pogodnost, koja kupcima donosi još pristupačniju nabavku tokom boravka u Grčkoj, „Moj Maxi“ nudi i brojne druge benefite pri svakodnevnoj kupovini. Personalizovani popusti, dodatna sniženja, nagrađivanje lojalnosti odabranim brendovima, samo su neke od pogodnosti zahvaljujući kojima ova aplikacija lojalnosti danas broji više od 1,6 miliona korisnika.

Preuzimanje aplikacije je besplatno, jednostavno i dostupno na svim operativnim sistemima pametnih telefona (Android, IOS i Harmony OS). Može se koristiti u svim Maxi, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama u Srbiji, a od 2. jula do 31. avgusta dostupan je i jednokratni popust od -10% u supermarketima AB Vassilopoulos u Grčkoj.

Delez Srbija i Alfa Beta su članice međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delez.

Podelite:

Ostavite odgovor