Maxi nastavlja sa modernizacijom marketa, otvaranjem Maxi supermarketa Omoljica u Pančevu

0
Maxi Omoljica ulaz

Maxi Omoljica ulaz

Renovirani Maxi supermarket u naselju Omoljica, na teritoriji grada Pančeva, ponovo je otvoren za sve potrošače koji mogu uživati u kvalitetnom iskustvu kupovine po najvišim standardima. Bogat asortiman i vrhunska usluga ponovo su dostupni na adresi Trg Oslobođenja 1.

Prilikom ulaska u prodavnicu primetan je novi enterijer, a u renoviranom prostoru kupci svakodnevno mogu obavljati nabavku na bogato snabdevenim odeljenjima, među kojima su pijaca, koja nudi veliki izbor svežeg voća i povrća, odeljenje pakovanog mesa i mesne prerade sa raznovrsnom ponudom visokog kvaliteta i svežine, mlečni proizvodi, odeljenja slatkih i slanih konditora za svačiji ukus, kao i napitaka raznih vrsta.

Maxi Omoljica - pijaca

Maxi Omoljica – pijaca

U savremenoj prodavnici, 7 zaposlenih kolega svakodnevno su na usluzi, kako bi potrošačima pomogli u odabiru artikala i obavljanju kupovine na najbolji način.

Samo u novembru u Pančevu su renovirana i ponovo otvorena tri Maxi supermarketa, čime kompanija Delez Srbija potvrđuje kontinuirano ulaganje u razvoj maloprodajne mreže i unapređenje ponude i usluge ka svojim kupcima. Tako dobro. Tako Maxi.

Maxi Omoljica

Maxi Omoljica

Podelite:

Ostavite odgovor