Ljubitelji kuvanja na petom Coolinarika druženju

0

Brojni zaljubljenici u kuvanje i fanovi Podravkine društvene mreže Coolinarika po peti put su se okupili na sada već tradicionalnom druženju u Beogradu. Ove godine Coolinarika se potrudila da svojim ljubiteljima obezbedi pravi mediteranski doživljaj.

Ploveći Dunavom i Savom, učesnici su imali priliku da se takmiče u spremanju najbolje tuna salate, a sve to uz novi ukus Eva party tune i društvo poznate maskote Šimeta. Coolinarika danas ima oko 150 000 fanova sa preko 163 hiljade recepata i preko milion podeljenih fotografija. „Ovi podaci govore nam da smo uspeli u našoj misiji da kreiramo mrežu kojom se širi pozitivna energija i divan miris najukusnijih jela “rekla je Sanja Kocijan, product menadzer kompanije Podravka u Srbiji. Na druženju je proglašen i najbolji recept za Eva party tuna salatu koji je pobedio u jakoj konkurenciji laganih tuna salata koje su prisutni imali priliku da isprobaju.

Sanja Kocijan - product menadžer

Sanja Kocijan – product menadžer

Eva party tuna u maslinovom ulju je je još jedan proizvod iz asortimana Eva ribljih proizvoda. Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porekla pa je idealan kao obrok u toku trajanja posta. Podravkin kulinarski sajt Coolinarika slavi 13 godina postojanja, a već nekoliko godina unazad iz Podravke se trude da virtualna prijateljstva stvorena na ovoj mreži pretvore u prava druženja.

Podelite:

Ostavite odgovor