„Korpa solidarnosti“ u Gomex TOTAL supermarketu

0

Tradicionalna „Korpa solidarnosti“ organizovana je po deseti put u subotu, 23. aprila u objektu „Total“ u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju i ovog puta zajedničkim snagama organizovala je Gomex kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.

Proizvodi koji su prikupljeni tokom akcije namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Grada Zrenjanina koje školuju najveći broj dece. Naši potrošači prikupili su veliki broj artikala, dosada najviše od početka sprovođenja “Korpe solidarnosti”. Takođe, raduje podatak da se sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna.

Gomex korpa solidarnosti

Gomex korpa solidarnosti

Kompanija „Gomex“ je u međuvremenu pored partnerskog uspostavila i prijateljski odnos sa zrenjaninskim Rotaract klubom. Tokom svih prethodnih akcija „Korpa solidarnosti“ naša kompanija bila je najveći donator. Ovogodišnja donacija sastojala se najviše u osnovnim životnim namirnicama poput brašna, šećera, ulja, soli, ali i sredstva za ličnu higijenu.

Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ organizuje se dva puta godišnje u saradnji sa zrenjaninskim Rotaract klubom, tokom proleća i pred novogodišnje praznike u objektu „Total“ u Zrenjaninu.

Podelite:

Ostavite odgovor