Kompanija Kotanyi organizovala kulinarski događaj za pripadnike medija

0

U modernom ambijentu Metro HoReCa centra na Vidikovcu, kompanija Kotanyi organizovala je interesantan kulinarski događaj sa željom da nadogradi gastronomsko znanje svih prisutnih.

U nameri da ukaže na širok spektar mogućnosti upotrebe začina, kompanija Kotanyi je, uz zanimljivu prezentaciju o začinima, angažovala i profesionalne kuvare koji su zajedno sa mnogobrojnim predstavnicima medija učestvovali u spremanju interesantnih obroka. Odlična zabava i upotreba egzotičnih nota začinskog bilja učinile su da obroci budu pre svega originalni, ali i vrlo ukusni.

Kotanyi timovi

Kotanyi timovi

Zahvaljujući svojim aromatičnim mirisima i inspirativnim ukusima, učesnici su imali prilike i da se na licu mesta uvere koliki je značaj kreativne kombinacije i upotrebe začina u oplemenjivanju svakog jela, pružajući mu dozu autentičnosti. Kompanija Kotanyi već 135 godina je jedna od vodećih na tržištu začina, začinskog bilja i začinskih mešavina. Asortiman Kotanyi proizvoda obuhvata ukupno 4.500 artikala u različitim pakovanjima sa specifičnim aromomama i ukusima.

Podelite:

Ostavite odgovor