Kompanija Delez Srbija svečano otvorila jubilarnu 500 prodavnicu

0

Trgovinski lanac Delez Srbija svečano je proslavio rodjendan i jubilarnu 500 prodavnicu, otvaranjem modernog supermarketa Maxi na Zrenjaninskom putu bb, u beogradskom naselju Borča. Uz brojne poklone i promotivne akcije organizovane za potrošače, trgovinski lanac je odlučio da uspeh podeli i sa svojim zaposlenima kojima su isplaćene jubilarne nagrade ovim povodom. Kompanija je širenje svoje maloprodajne mreže obeležila i pružanjem podrške Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor) donacijom od 500.000 dinara.

Maxi - uručivanje čeka donacije Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor)

Maxi – uručivanje čeka donacije Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor)

Osim meštana Borče, danas su u svom komšiluku nove prodavnice dobili i stanovnici opštine Novi Beograd kao i građani Pančeva. Nova Shop&Go radnja svečano je otvorena na adresi Španskih Boraca 75, dok je kupcima u Pančevu proverena i kvalitetna nabavka sada dostupna u novom Maxi supermarketu na adresi Vojvode Radomira Putnika 8.

„Na dan kada Maxi proslavlja dvadeset i drugi rođendan otvaramo i našu 500. prodavnicu, opremljenu i uređenu po najvišim standardima. Veoma nas raduje što širenjem maloprodajne mreže dolazimo do velikog broja ljudi kojima smo u prilici da ponudimo širok asortiman svežih i kvalitetnih proizvoda. Posvećeni smo saradnji sa domaćim dobavljačima i zajedno sa njima ostajemo dosledni našoj misiji da kupcima omogućavamo dobru hranu, uštedu vremena i bolji život svakog dana. Današnji jubilej je lepa prilika da se još jednom zahvalimo svim našim partnerima i kolegama na podršci i predanom radu“, rekao je na otvaranju Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor Delez Srbija.

Obraćanje Jan Vilema Dokhejra

Obraćanje Jan Vilema Dokhejra

Veliku zahvalnost kompanija Delez ima prema svojim kupcima, zbog kojih nastoji da im svakodnevno bude na usluzi i da opravdava poverenje koje joj oni ukazuju već dve decenije unazad. Iz tog razloga svim potrošačima u novootvorenoj prodavnici je na ovaj dan obezbeđen popust od 10 odsto na celokupan asortiman.

Posetioci su u toku celog dana, kako i priliči svakoj proslavi, mogli da uživaju u poslasticama, dok su najmlađi gosti u popodnevnim časovima upijali čarolije koje im je priredio balondžija. Na samom ulazu u radnju postavljene su i puzzle, sastavljene od 500 pojedinačnih komada, pa je 500 posetilaca imalo priliku da izvlači svoju puzzlu i menja je za šolju sa Maxi inspiracijom.

Podelite:

Ostavite odgovor