Kompanija Beiersdorf predstavila nove proizvode

0

Kompanija Beiersdorf i brend Nivea predstavili su nedavno predstavnicima medija nove Nivea proizvode na srpskom tržištu.

Noviteti Nivea Sun Sensitive Immediate Protect soothes sensitive skin i Nivea Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection su proizvodi namenjeni za osetljivu i kožu sklonu alergijama. Formulacije sadrže aloe veru i pantenol, kao i ekstrakt sladića kao antioksidans. U ponudi se nalaze proizvodi faktor 30 i 50+.

Nivea je predstavila i unapređene linije proizvoda Nivea Sun Kid koji sadrže i zabavan rol-on u boji i proizvode sa sprej pumpicom i rasprašivačem.

Pored noviteta za leto, Nivea je predstavila i nove Nivea Miccellair Rose Water proizvode za čišćenje lica namenjeni i za vodootpornu šminku. U ponudi su micelarna voda, gel i vlažne maramice.

Novi NIVEA proizvodi

Novi NIVEA proizvodi

Novi Forming sprejevi specijalno definisani za tri različite vrste kose koji ne sadrže alkohol već prirodne sastojke kao što je suvo ulje, a zahvaljujući formulaciji sa 0% alkohola sprej se dva puta brže suši od običnih sprejeva.

Nivea je novu ponudu upotpunila i sa NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Elasticity Reshap, novom linijom proizvoda za negu zrele kože. U ponudi se nalazi dnevna i noćna krema, kao i dvofazni eliksir.

O kompaniji Beiersdorf:

Kompanija Beiersdorf nedavno je najavila da će od 2019. godine godišnje investirati od 250 do 350 miliona evra u proširenje kapaciteta, proširenje portfolija i tehnološki razvoj. Finansijski direktor u kompaniji Beiersdorf Dessi Temperley je istakla da će kompanija bez sumnje zadržati svoju tradicionalno finansijsku disciplinu, stoga pored novih investicija definisaće i mere za povećanje produktivnosti.

Podelite:

Ostavite odgovor