IKEA organizuje celodnevni virtuelni festival

0

IKEA festival, koji slavi najbolje od života kod kuće, biće održan u četvrtak, 16. septembra i trajaće 24 sata onlajn.

IKEA slavi najbolje od života kod kuće i tim povodom organizuje celodnevni virtuelni festival, koji će biti održan na stranici kompanije u više od 50 zemalja u kojima IKEA posluje.

 Ilse Crawford

Ilse Crawford

Svi zainteresovani moći će da zavire u domove svetski poznatih umetnika, dizajnera i kuvara koji će svoje domove, na jedan dan, pretvoriti u virtuelne pozornice. Reč je o potpuno novom konceptu festivala i donosi inspiraciju za bolji i održiviji život kod kuće, uz praktične ideje za preuređenje doma.

Počevši od 8:00 časova, svakih sat vremena na rasporedu je nova aktivnost. Radoznali će na početku festivala, već od 9:00 časova moći da zavire u otvaranje jedinstvene IKEA robne kuće u Beču, u kojoj nema parking mesta za automobile već samo za bicikle, a na svim spratovima zgrade posađeno je drveće.

Virgil Abloh

Virgil Abloh

Tačno u podne vrata svog pariskog studija otvoriće Virgil Abloh, jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice sa kojim je IKEA ranije sarađivala na kolekciji MARKERAD.

Svi ljubitelji gejminga će u 15:00 časova moći da pogledaju novu gejming kolekciju, koju će u svom domu predstaviti Sandra Österlund, jedna od najpoznatijih švedskih gejmerki.

Ljubitelji brenda IKEA će imati mogućnost da kroz digitalni IKEA muzej putuju kroz vreme i to u terminu koji im najviše odgovara.

Jedan deo aktivnosti će takođe biti organizovan i u robnoj kući IKEA Beograd.

Direktor robne kuće IKEA Beograd, Strahinja Urošević, rekao je: „Život kod kuće je tokom prethodne godine dobio potpuno novo značenje za svakoga od nas, a virtuelno povezivanje omogućava nam da zavirimo u mnoge domove širom sveta – da istražimo kako ljudi žive, slaveći individualnost i kreativnost. Naš prvi virtuelni IKEA festival, najveći je festival posvećen životu kod kuće, a posetioci će moći da dožive i jedinstveno iskustvo u robnoj kući IKEA Beograd, koja, uz poštovanje svih epidemioloških mera, takođe nudi deo festivalskog programa“.

Robna kuća IKEA Beograd je za taj dan pripremila aktivnosti poput porodičnog bioskopa, ali i desetak radionica na kojima posetioci mogu da saznaju kako da ožive stari nameštaj, smanje otpad u kuhinji ili ga korisno upotrebe. Oni koji žele da pokažu svoju kreativniju stranu, imaće prilike da dizajniraju svoju posteljinu ili nauče tehnike aranžiranja cveća, kao i da otkriju zdrave i jednostavne recepte.

Sve aktivnosti festivala u robnoj kući IKEA Beograd odvijaće se uz poštovanje svih epidemioloških i bezbednosnih mera, a zbog ograničenog broja mesta na radionicama potrebno je unapred uraditi onlajn prijavu putem obrasca koji je dostupan na stranici sa događajima u robnoj kući.

Program virtuelnog festivala, počinje 16. septembra u 8:00, a prijave na virtuelni festival nisu potrebne.

Podelite:

Ostavite odgovor