IDEA London i koncert Bajage za Beograđane

0

Ovog vikenda, u subotu 05. marta, Beograđane očekuje velika zabava i bogat program za sve generacije, u okviru IDEA festivala „London u Beogradu“ koji će biti upriličen povodom otvaranja nove ekskluzivne prodavnice IDEA London u Ulici kralja Milana 28.

Koncert Bajage i instruktora (12:20h), dečiji hor RTS – a, Dečija filharmonija, muzički nastup DJ Dade Selectah i benda The Best Beat samo su deo programa koji nas očekuje u Ulici kralja Milana, koja će ovim povodom biti zatvorena od Terazija do Slavije.

Sugrađane na IDEA festivalu, pored muzičkog programa očekuje bogat celodnevni sadržaj od 10h do 16h. Prolaskom kroz ulaznu kapiju, posetioci će imati priliku da se zabave na devet lokacija, gde ih pored glavne bine očekuju Kids Stage, Graffiti Stage, Food Stage, London Stage, Duško Radović Stage, Flower stage i Sport Stage, kao i da učestvuju u nagradnim takmičenjima. Otvaranje prve iDEA London prodavnice u Beogradu, koja će izgledom i uslugom dočarati ambijent kupovine u Londonu, biće obeleženo svakodnevnim Matine žurkama u narednih nekoliko dana.

Idea London

Idea London

Ako do sada niste imali priliku da posetite London i osetite duh ove evropske metropole, sada imate priliku da u petak 4. marta, besplatnom vožnjom IDEINIM dabl-deker autobusom bar na kratko uživate u čarima Londona u Beogradu. Dabl-deker autobus će saobraćati na nekoliko lokacija u gradu kao što su Trg Nikole Pašića, Muzej 25. maj, Hram svetog Save, Slavija, Trg Republike, Kalemegdan- pristanište i Hotel Hyatt Regency.

IDEA London prodavnica, koja se nalazi na znanoj lokaciji za sve Beograđane, u svakom smislu biće drugačija od drugih prodajnih objekata u gradu. Neobičan asortiman najboljih engleskih proizvoda, unikatno oslikan enterijer, zaposleni čije uniforme je kreirao poznati srpski dizajner. kao i telefonska govornica iz Londona iz koje možete obaviti besplatan poziv, samo su neki zanimljivi detalji koje možete proveriti i uveriti se sami na licu mesta.

Posetite festival „London u Beogradu“, čiju organizaciju su pomogli Grad Beograd i Beokom servis, i doživite London u svom gradu.

Podelite:

Ostavite odgovor