Heineken bira naboljeg točioca piva iz Srbije

0

Vodeći svetski premijum brend piva Heineken® najavio je početak takmičenja u točenju piva za barmene širom Srbije, čije će finale biti održano krajem marta u Beogradu.

Pobednik ovog takmičenja imaće jedinstvenu priliku da otputuje u Amsterdam i učestvuje na globalnom finalu u kome će se takmičiti sa najboljim Heineken® „Star Serve“ točiocima piva iz celog sveta.

U prijatnom ambijentu beogradskog kluba „Ludost“ takmičenje je najavljeno predstavnicima medija, koji su i sami imali priliku da natoče savršenu čašu piva prema „Star Serve“ proceduri. „Kao jedan od vodećih brendova iz premijum kategorije piva, Heineken® je kreirao poseban ritual za točenje piva, kako bi ukus piva u svakoj natočenoj čaši bio na vrhunskom nivou. Star Serve trening fokusiran je na to da svaki polaznik zaista razume ceo proces točenja piva jer svaki od koraka ima svoje logično objašnjenje, a po završetku treninga polaznici dobijaju sertifikat kojim se potvrđuje da su uspešno prošli obuku“, rekla je Dejana Petrović, jedini sertifikovani „Draft master“ u Heineken®-u i dodala: „Ove godine smo odlučili da uključimo još više barmena u „Star Serve“ program i nadamo se da će nas naš pobednik predstaviti na najbolji mogući način na globalnom finalu u Amsterdamu.

Učešće na ovom takmičenju predstavlja veliki uspeh za nas i verujemo da će se ova tradicija nastaviti i narednih godina.“

Heineken točioci piva

Heineken točioci piva

„Star Serve“ ritual sastoji se od pet uzbudljivih koraka: ispiranje, točenje, skidanje pene, provera i služenje, koji vode do savršenstva i obezbeđuju da pivo bude posluženo na idealan način. Finale domaćeg takmičenja u točenju piva za barmene biće održano u Mikser House-u, 28. marta, a pobednik će nastupiti na globalnom finalu u Amsterdamu, 19. i 20. aprila 2016. godine.

Podelite:

Ostavite odgovor