Delez Srbija i u maju nastavila sa širenjem maloprodajne mreže

0

Kako bi svojim kupcima omogućila još kvalitetnije iskustvo nabavke i prepoznatljivu ponudu učinila dostupnijom, kompanija Delez Srbija nastavila je sa otvaranjem novih i renoviranih prodavnica i u maju. Tako je, pored otvaranja dva nova Maxi supermarketa u Nišu sredinom meseca, kompanija i za svoje kupce u Beogradu ponovo otvorila vrata dve renovirane radnje, donoseći im kupovinu po najmodernijim standardima.

Na opštini Vračar, na adresi Beogradska 39 i u ulici Bele Bartoka 38 u Borči, potrošače su 31. maja ponovo dočekala prepoznatljiva lica zaposlenih u novom, modernom ruhu komšijskih prodavnica.

Maxi prodavnica

Maxi prodavnica

Shop&Go radnja u Beogradskoj ulici prešla je u Maxi format, donoseći kupcima još veći ugođaj pri nabavci omiljenih namirnica. U moderno opremljenoj radnji na dva nivoa, potrošači mogu uživati u bogatom izboru voća i povrća, delikatesa, svežih peciva, brojnih specijaliteta gotovih jela kao i slatkih i slanih konditora, raznovrsnih napitaka i drugih artikala koji odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Osim na dve regularne, kupci u ovoj prodavnici plaćanje mogu obaviti i na samouslužnoj kasi što, uz uslužnost i asistenciju 17 zaposlenih, dopinosi još bržoj i efikasnijoj kupovini.

Maxi mesara

Maxi mesara

Kvalitetnu i proverenu nabavku bogatog asortimana proizvoda na koji su kupci navikli da pronađu u Maxi supermarketu u ulici Bele Bartoka 39, sada upotpunjuje najsavremenija oprema i enterijer kreiran tako da odgovori na potrebe modernog kupca. Nov raspored odeljenja doprineće još ugodnijoj kupovini, dok se plaćanje odvija na tri uslužne kase. Za besprekornu uslugu zaduženo je 24 nasmejanih, komšijskih lica.

Maxi pijaca

Maxi pijaca

Takođe, od 14. maja, u nabavci omiljenih proizvoda Maxi supermarketa, njihovoj prepoznatljivoj komšijskoj usluzi i bogatom asortimanu građani Niša mogu uživati na još dve lokacije – u ulici Branka Radičevića 26a i na adresi Trg Republike 12.

Maxi delikates

Maxi delikates

Uz stalno širenje trgovinske mreže, kompanija Delez Srbija neprekidnim ulaganjima u kvalitet svih segmenata maloprodaje, digitalizaciju i moderna rešenja koja kupcima štede vreme i novac, kontinuirano podiže iskustvo nabavke na još viši nivo.

Tako dobro. Tako Maxi.

Podelite:

Ostavite odgovor