AVA Shopping Park se proširuje i obogaćuje maloprodajnu ponudu

0

AVA Shopping Park će 16. maja proširiti maloprodajnu ponudu dodavanjem novih nacionalnih i  internacionalnih brendova.

Kupcima će u Ava Shopping Parku biti na raspolaganju nove prodavnice, farmacije i parfimerije, kafeterije, butici i drugi prodajni objekti, jer se Ava Shopping  Parku pridružuju PEPCO, Terranova, Kigili, Watch, Kafeterija, Fly London, Skakaonica, Zaspavanje, Eglo, Dr. Max, Premium Pet, Extreme Intimo, Lilly, Barbolini i Bonatti.

Tim povodom pripremljen je  i bogat zabavni program, od 16. do 19. maja, od 12h do 20h, gde će uz neizostavne dane kupovine i super popuste, nastupati i poznate muzičke grupe i izvođači.

U četvrtak, 16. maja nastupa Inspektor Blaža i kljunovi (19h), sjajni klinci iz projekta Muzika nade (18.30) i defile mažoretkinja (18h). U petak, 17. maja, izvodi Habanera kvartet (18h), a u subotu Nemanja Nikolić kvartet, sa pesmama iz dizni crtaća (13h), KUD Srpska tradicija (14h) i Fenečki biserčići (14.30h). U nedelju nastupa KUD Vrčin (12.30h).

ava-zabava-za-decu

Ava Shopping park – zabava za decu

Program će pratiti Bubble House sa balonima za zabavu, kokica bar, photobooth za fotografisanje, a dok deca uživaju, roditelji će imati radionice za njih: „Roditeljstvo kroz Human Design“ sa Draganom Jovanović Kuprešanin, Srećni kristali, nakit „11_11“, „Izborite se sa stresom“ sa Milanom Bošković, predstavljanje knjige “Kolevka” Maje Pavlović, pisanje kao terapija za dušu sa Marijom Zatezalo.

Vodi se i računa o zdravlju naših najmlađih, pa će tim povodom tu biti i „Disanje za decu“ sa Marijom Mitić, i otvoreni čas joge za decu sa Marijanom Ostojić.

Ceo program upotpuniće i brojne besplatne radionice za sve generacije, nastupi dečijih horova, dečije predstave, animatori, klovnovi, pantomimičari, štulaši, face paint…

ava-deca-bojenje-lica

Bojenje lica – „face paint“

Podelite:

Ostavite odgovor