Prvi HEINEKEN Beer Planet festival u Mikser House-u

0

Kompanija HEINEKEN Srbija poziva sve zainteresovane na prvi pivski i muzički festival pod nazivom Beer Planet. Ovaj jedinstveni festival biće održan u Mikser House-u, u Beogradu, a trajaće od četvrtka 07. do subote 09. aprila, 2016. godine. Tokom tri festivalska dana bićete u prilici da otkrijete nova piva – češko Krušovice, nemačko Kapuciner (Kapuziner), britansko Nju Kastl (New Castle) i slovenačko Laško, ali i da uživate u onima koje već poznajete i volite, po specijalnim cenama. Da bi uživanje u kvalitetnom pivu bilo potpuno, očekuje vas raznovrstan muzički program i dobra hrana koja se odlično slaže uz pivo.

„HEINEKEN Beer Planet je novi koncept zabave u gradu. Na jednom mestu, uz mnoštvo nagrada, na inovativan način želimo da predstavimo portfolio naših proizvoda i sa posetiocima podelimo zanimljive priče o svakom od naših brendova. Posvećeni potrošačima, pratimo tokove i kreiramo aktivnosti koje pomeraju granice.“, rekla je Dragana Savić, Marketing menadžer u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Tokom trajanja festivala, pažljivo osmišljen muzički program uključuje Mikser, Live i Fusion night uz Crne mambe, Makao bend, Mikser Big Band, Dixieland, Laura 2000, Gift bend, Milana Sevdah Baby, DJ Me High Low i ostale.

Prilikom sletanja na novu planetu, na licu mesta će vam biti izdat specijalno dizajniran pasoš koji dobijate na poklon.

Podelite:

Ostavite odgovor